Serie van traditionals

24-06-2012 13:54

Vandaag wilden we een multi-cache doen, maar Merel voelde zich niet zo lekker. Daarom hebben we besloten om losse traditionals te gaan doen, zodat we konden stoppen wanneer we wilden. Het regende, maar dat hield ons niet tegen. We hadden een aantal caches uitgezocht in de buurt van Zandoerle. We moesten een heel stuk omlopen omdat Zandoerle was afgezet in verband met een braderie. Om die reden hebben we ook een stukje off-road gedaan, lekker scheuren door de modder.

Bij de eerste cache – daar zit geen luchtje aan – was het al meteen zoeken. Was het nu pad A? Of pad B? Bij allebei gaf de GPS het verkeerd aan. Toen we goed keken, bleek er ook nog een pad C te zijn en toen we daarin liepen ging het goed. Op de plek van de cache even staan zoeken, totdat we ons omdraaiden en meteen zagen waaraan de cache zijn naam te danken heeft. In deze cache konden we de travelbug die we bijhadden gelukkig kwijt.

Snel op naar de volgende – het schimmelt hier altijd. Die leek erg dichtbij, makkelijk te lopen en dus besloten we de auto te laten staan en tevoet verder te gaan. Dat ging eventjes goed, totdat we plots een hek zagen staan. Een hek – met een camping erachter. En onze cache lag precies aan de andere kant! We zijn dus om heel de camping heengelopen om de plek te bereiken. Op de plek aangekomen konden we hem ook nogeens niet vinden! De motivatie raakte een beetje op, totdat Ian verder ging zoeken dan de plek waar de GPS naartoe wees en op iets ongewoons stuite. Deze konden we ook loggen en nog even de schimmels bekijken die bij de cache in de buurt in de wei stonden.

Op naar Bank Eleven. Bij gebrek aan parkeergelegenheid hebben we de auto heel dicht bij de cache geparkeerd (op een plek waar het wel mocht natuurlijk). Deze hadden we snel gevonden, hij had een erg leuke verstopplek!

Spannend! Zo heette de laatste cache. Een stuk door de modder en tussen de weilanden door gelopen, het was al laat op de middag en hier was het wat koud door de wind die vrij spel had. Toen we de cache hadden gevonden snapten we ook de naam meteen. Tijd om naar huis te gaan, met weer 4 gevonden caches op ons lijstje.